Mountain Wedding | Simon & Annabelle

Simon & Annabelle | juli 2019

Het was een winteravond in 2018. Ik had mijn oldschool skipak aangetrokken om een après-ski themafeestje te gaan fotograferen in de achtertuin van Margot (Tabloo Margot). Daar kwam de DJ zich spontaan voorstellen en viel meteen met de deur in huis door te verkondigen dat hij nog geen fotograaf had voor zijn huwelijk. “En als je dit leuk vindt, Kaat, ga je de setting van ons feest zeker appreciëren!”

Little did I know dat hij daarmee geen intiem tuinfeestje bedoelde met DJ Ötzi op de achtergrond. Wel dat hij en zijn lieve vriendin Annabelle mij zouden meenemen naar de Zwitserse bergen. Het zou een fantastisch weekend worden met al hun vrienden en familie,  zicht op de bergen en raclette tot iedereen erbij neerviel.

Simon vroeg Annabelle ten huwelijk in de plantentuin van Meise. Terwijl zij dacht dat ze vrienden zou gaan helpen met de voorbereidingen van een feestje, had Simon een picknick voorbereid in het midden van het domein. Of ze met hem wou trouwen? Zeg daar maar eens nee tegen.

Annabelle en Simon spendeerden al heel wat vakanties in de Zwitserse bergen, dus het was zowel een droom als een evidentie om daar ook hun huwelijksfeest te laten doorgaan. Hun trouwlocatie doet tijdens de winter dienst als restaurant voor skiërs. Ze hadden met andere woorden geen idyllischere of traditionelere locatie kunnen kiezen. Simon en Annabelle gaven elkaar het ja-woord op 2000 meter hoogte!

Het was de bedoeling dat ze op het topje van de berg hun ceremonie zouden laten doorgaan, omringd door het prachtige landschap. Als ik een prijs zou moeten geven aan het huwelijk met het meeste liters regen op hun trouwdag, winnen Annabelle en Simon zonder twijfel. Mijn schoenen zijn er 1 jaar later nog steeds niet goed van. Het epische uitzicht moest plaatsmaken voor een (minstens even fotogenieke) stretchtent. En in de plaats van de zon op onze snoet, konden we tijdens de ceremonie genieten van het getik van de regen op het zeil van de tent.

En, eerlijk? Gezelliger dan dat had het niet kunnen zijn!

 

The Vendors aka #TeamAwesome

Bloemen: Tilly’s Bouquet |  Ringen: Melanie Van Dooren | Jurk: Laure De Sagazan bij Love, Sweet, Etc | Schoenen: AF Van der Vorst | Kostuum: Café Costume |  Planning & styling : Tabloo Margot |  Locatie: Les Chottes, Zwitserland