Het plan

1. Bijleren van collega-fotografen.

2. Samen voorbereiden op 2024.

Werken als fotograaf is constant bijleren, jezelf ontwikkelen, workflows optimaliseren, aan je zaak schaven. Niets helpt je sneller vooruit dan horen hoe anderen dat aanpakken - niet een of andere goeroe van over de oceaan, maar gewoon de mensen om je heen, heel concreet en praktisch.Tijdens Firgen nemen we in kleine groep de tijd om bij te leren, om te herbronnen en om voor te bereiden op de komende maanden. (En om te feesten, dat ook.)

Urenlang in je eentje zitten zwoegen is zwaar overschat.

Wanneer?

01

Vrijdag 19 januari tot zondag 21 januari.
Maandag 22 januari tot donderdag 25 januari. (SOLD OUT)

Hoe?

02

Uitwisselingen, opdrachten en feedback in kleine groep.

Waar?

03

Een geweldig huis diep in de Ardennen.

04

Investering?

Kostprijs weekend (19 tot 21 januari): €1050,- ex. btw

Kostprijs week (22 tot 25 januari): €1150,- ex. btw

Inclusief

- Intensieve uitwisseling en oefeningen om aan je fotografie en je zaak te werken;

- Een fabuleus ontvangstdiner;
- Eten en drank à volonté tijdens het hele verblijf;
- Overnachtingen in de luxe Firgen-mansion;
- Handdoeken en beddengoed;

- Belachelijk veel inspiratie en goede gesprekken

HET Team

Elke Van den Ende

Kaat DM

Girl in hanging chair during photo workshop

Enthousiaste anciens

Mijn verwachtingen voordat ik vertrok waren zeer gemengd. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten, zeker niet omdat we toch wel met verschillende persoonlijkheden in de groep zitten. Maar het was meer dan dik OK! Het was meer dan alleen een "uitstapje" met enkele fotografen die je hier en daar wel kent van Instagram. Het was elkaar beter leren kennen, elkaar aanmoedigen, van elkaars fouten leren, jou laten inspireren, elkaar troosten, etc.. En in die dagen beseffen dat je er totaal niet alleen voor staat. Dat er degelijk wel mensen bestaan met dezelfde mindset en struggles. Firgen 2020 was meer dan een workshop/retreat. Het was een "larger than life" experience! Bedankt! FIRGEN 2021, here we come?!

Het belang van community over competition in 4 epische dagen met heerlijk eten en bijhorende drankjes, workshops in motiverende & ontwapenende sfeer, de nodige relax momentjes in de sauna of wandelen in de prachtige natuur. Beste investering in mijn business sinds lang. Kan niet wachten op een volgende editie!

Ik vertrok naar Firgen met een hoofd vol twijfels en een serieus geval van “imposter syndrome”. Ik kwam terug met de zekerheid dat ik van fotografie mijn hoofdberoep wil maken. Dat alleen al! Ik heb zo extreem veel geleerd uit de intense groepsgesprekken, uit het schaamteloos babbelen en lachen over onze fuck-ups (want ie-de-reen gaat een keer de mist in!), en uit de oprechte feedback van iedereen in de groep. Deze drie dagenhebben er niet alleen voor gezorgd dat ik een veel duidelijker beeld heb van waar ik naartoe wil, ik ben ook naar huis gegaan met keiveel goesting en een hoop concrete stappen. THANKS TOPPERS! Count me in for Firgen 2021!

Meedoen?